Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju

Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizacijuAko vas ujedaju komarci, muve ili ne daj Bože buve od vaših kućnih ljubimaca, mi imamo rešenje i za to. U ponudi su zaštitna sredstva od kojih neka već sigurno znate, ali imamo i neka koja ova dosada možda još nije probala, pa bi je valjalo malo sa time iznenaditi. U svakom slučaju repertoar je širok.

Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizacijuU borbi sa sitnijim, ali mnogo moćnijim neprijateljem, možete se naoružati solidnim sredstvima za dezinfekciju ruku ili prostorija, što je posebno preporučljivo u periodima gripa i drugih nepotrebnih infekcija.

Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizacijuNadamo se da nemate, ali ako se slučajno ukaže potreba kod nas možete kupiti i otrove za miševe i pacove, samo naravno oprezno sa njima. Ukoliko niste u mogućnosti da postavite otrov, jer se možda plašite za bezbednost svoje dece ili ljubimaca, kupite lepak, u ponudi imamo nekoliko vrsta.

Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizacijuAko vam na vašem placu gde uzgajate voće i povrće, prave problem krtice, kod nas možete nabaviti patrone na bazi sumpora, kojima se ove životinjice uspešno rasteruju.

Na kraju nije na odmet da se spomene da imamo i solidan izbor sredstava za zaštitu cveća i ukrasnog bilja od vaši i drugih dosadnih štetočina.

brendovi-dezinfekcija.jpg