Oprema, igračke i kozmetika

Oprema, igračke i kozmetikaNaša veterinarska apoteka pored ostalog nudi dobar izbor ogrlica, povodnika i amova za vaše kuce i mace. Nas je lično zadivio izgled kompleta (povodnik i am) za zeku i morsko prase, premda njih nećete izvoditi u park da ih šetate, ali vam mogu dobro poslužiti dok im održavate kavez.

Oprema, igračke i kozmetikaUkoliko želite da vašu macu ili kucu lakše prenesete do veterinara ili ste se možda zaputili na kakav put, mi imamo i solidan izbor transportera za vaše pratioce. Zatim tu je i veliki izbor češljeva i četaka za održavanje njihovih frizura, a naravno i dobro poznati Furminator. Ako se vaš prijatelj oblači kada je hladno, pokažite mu našu apoteku, možda pronađe nešto od odela, džempera ili jakni što bi mu se dopalo da nosi.

Oprema, igračke i kozmetikaKakava bi smo mi bili veterinarska apoteka ako ne bi smo mogli da ponudimo i pribor za obedovanje. Dakle imamo i solidan izbor činija, hranilica i pojilica. A poslastice? Naravno. Koskica raznih veličina, cipelica za glodanje, mineralno proteinskih štapića i loptica, četkica za čišćenje zuba i još mnogo takvih džidža-bidža stoje na pultu ispred vaših nasmejanih veterinara.

Oprema, igračke i kozmetikaNemojte da nam kažete da se vaši drugari ne igraju. Nećemo vam poverovati. Igra je glavni smisao njihovog života i dobar povod da provedemo nekolko minuta posmatrajući ih sa osmehom na licu. Tako možda neće biti na odmet neka gumena ili pletena loptica, možda koskica ili pleteno uže, poznatije kao ‘’konac’’. Dobra grebalica bi možda skrenula pažnju vašem mijaučućem članu porodice da svoje nokte ne troši na nameštaju.

Oprema, igračke i kozmetikaKao što smo sigurni da vodite računa o sopstvenoj, verujemo da se isto odnosite i prema toaleti vašeg ljubimca. Tu vam mi možemo pomoći sa svojom policom koja stoji iza nas, a na kojoj se nalaze šamponi, losioni, balzami i dezodoransni sprejevi, raznih vrsta, kvaliteta i cena. Da li vam treba sredstvo za održavanje higijene usta vašeg druga. Imamo ih nekoliko u vidu tečnosti ili praškova, pa šta vam više odgovara.

Oprema, igračke i kozmetikaOprema, igračke i kozmetikaOprema, igračke i kozmetika

brendovi-oprema-igracke-kozmetika.jpg