Oprema, igračke i kozmetika

Oprema, igračke i kozmetikaNaša veterinarska apoteka pored ostalog nudi dobar izbor ogrlica, povodnika i amova za vaše kuce i mace. Nas je lično zadivio izgled kompleta (povodnik i am) za zeku i morsko prase, premda njih nećete izvoditi u park da ih šetate, ali vam mogu dobro poslužiti dok im održavate kavez.

Oprema, igračke i kozmetikaUkoliko želite da vašu macu ili kucu lakše prenesete do veterinara ili ste se možda zaputili na kakav put, mi imamo i solidan izbor transportera za vaše pratioce. Zatim tu je i veliki izbor češljeva i četaka za održavanje njihovih frizura, a naravno i dobro poznati Furminator. Ako se vaš prijatelj oblači kada je hladno, pokažite mu našu apoteku, možda pronač‘e nešto od odela, džempera ili jakni što bi mu se dopalo da nosi.

Oprema, igračke i kozmetikaKakava bi smo mi bili veterinarska apoteka ako ne bi smo mogli da ponudimo i pribor za obedovanje. Dakle imamo i solidan izbor činija, hranilica i pojilica. A poslastice? Naravno. Koskica raznih veličina, cipelica za glodanje, mineralno proteinskih štapića i loptica, četkica za čišćenje zuba i još mnogo takvih džidža-bidža stoje na pultu ispred vaših nasmejanih veterinara.

Oprema, igračke i kozmetikaNemojte da nam kažete da se vaši drugari ne igraju. Nećemo vam poverovati. Igra je glavni smisao njihovog života i dobar povod da provedemo nekolko minuta posmatrajući ih sa osmehom na licu. Tako možda neće biti na odmet neka gumena ili pletena loptica, možda koskica ili pleteno uže, poznatije kao ‘’konac’’. Dobra grebalica bi možda skrenula pažnju vašem mijaučućem članu porodice da svoje nokte ne troši na nameštaju.

Oprema, igračke i kozmetikaKao što smo sigurni da vodite računa o sopstvenoj, verujemo da se isto odnosite i prema toaleti vašeg ljubimca. Tu vam mi možemo pomoći sa svojom policom koja stoji iza nas, a na kojoj se nalaze šamponi, losioni, balzami i dezodoransni sprejevi, raznih vrsta, kvaliteta i cena. Da li vam treba sredstvo za održavanje higijene usta vašeg druga. Imamo ih nekoliko u vidu tečnosti ili praškova, pa šta vam više odgovara.

Oprema, igračke i kozmetikaOprema, igračke i kozmetikaOprema, igračke i kozmetika

brendovi-oprema-igracke-kozmetika.jpg