Medicinska hrana

Medicinska hranaU prodaji je poznata i kao veterinarska dijeta. Može da se pronač‘e isključivo u veterinarskim apotekama ili ambulantama i koristi se prema preporuci veterinara, kao dopuna propisanoj terapiji lekovima. Svako kliničko stanje zahteva odreč‘enu dijetu bilo da se radi o probavnim smetnjama, dijabetesu, mokraćnom kamenju ili bubrežnoj insufincijenciji. Važno je znati da ova hrana ne sadrži nikakve lekove i ponekad se koristi i radi prevencije.

Medicinska hrana Na primer, dobro je da vašoj maci povremeno u ishranu uključite dijetu koja služi kao dopuna za uništavanje kamenčića u mokraćnim putevima. To mogu da budu HILLS’s-ov c/d ili ROYAL CANIN-ov Urinary S/O High Dilution ili Moderate Calorie. Ili ukoliko se desi da vaša kuca iz bilo kog razloga povrati svoj redovan obrok, ponekad je pametno da joj se, kada se probavni organi smire od prve iritacije, uključi u ishranu dijeta protiv ovakvih smetnji. To mogu da budu HILL’s-ov i/d ili ROYAL CANIN-ov Gastro Intenstinal.

Medicinska hranaIzbor proizvoč‘ača najviše zavisi od preporuke vašeg veterinara, ali i od toga šta je vašem prijatelju više po ukusu. Mi vam možemo ponuditi većinu veterinarskih dijeta u obliku granula ili konzervi od proverenih i uobičajenih proizvoč‘ača, a na raspolaganju smo da vam odgovorimo na sva vaša pitanja o eventualnim bolestima, ukoliko vam je potrebno dopunsko mišljenje veterinara-nutricioniste ili veterinara-farmaceuta.

Medicinska hranaMedicinska hranaMedicinska hrana

brendovi-medicinska-hrana.jpg