Lekovi i sredstva protiv buva i krpelja

Lekovi i sredstva protiv buva i krpeljaVeterinarska apoteka, kao i apoteka za ljude u svom prodajnom programu ima neke od lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i preparata protiv buva i krpelja. Za neke od njih ćemo vam isto kao da kupujete u ‘’ljudskoj apoteci’’ zatražiti recept kolege iz ambulante, a neke možete kupiti i bez njega na našu preporuku.

Lekovi i sredstva protiv buva i krpeljaDakle, u ponudi su antibiotici u vidu tableta ili masti, lekovite kreme i gelovi od kojih se neke mogu koristiti i za ljude (flogocid, cink-vitaminska mast itd.), zatim sredstva za čišćenje od glista kod kuca i maca u vidu tableta, pasti ili spot-on preparata (Advocate). Ukoliko vaša maca ima problem sa dlakama, kao rešenje nudimo paste poznatih proizvoč‘ača.

Lekovi i sredstva protiv buva i krpeljaZa stare i vremešne kuce i mace smo obezbedili preparate na bazi glukozamina i hondroitin sulfata koji im pomažu da svoje penzionerske dane provedu u pokretu. Uz to imamo i dobar izbor multivitaminsko-multimineralnih preparata u vidu tableta, pasti ili tečnosti za jak imunitet i korisnu dopunu psiho-fizičkoj kondiciji vašeg ljubimca.

Posebnu pažnju posvećujemo sredstvima za borbu sa dosadnim buvama i opasnim krpeljima. Imamo veliku ponudu raznih sredstava kao što su ampule, sprejevi, ogrlice i spot-on preparati. Borba sa ovim napastima je veoma duga i kompleksna i ovom prilikom vas pozivamo da nam se obratite ukoliko vam je potreban bilo kakav savet ili pomoć oko pravilne primene ovih preparata.

Lekovi i sredstva protiv buva i krpeljaLekovi i sredstva protiv buva i krpeljaLekovi i sredstva protiv buva i krpelja

Vetoquinol, Advantix, Advocate, KRKA, FrontlineCombo, Virbac